• Izaberite najbolje za Vaš dom
  • Proverite, garantovana najbolje cene
  • Nemacki profili, Garancija 10 godina

Sigurnosna vrata

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, konstantnim praćenjem zahteva tržišta i neprestanom kontrolom kvaliteta, u mogućnosti smo da ponudimo sigurnosna ulazna vrata koja će zadovoljiti potrebe kupaca i obezbediti im miran san.

Široka ponuda Mexican Doors sigurnosnih vrata je omogućila da su ona pristupačna svima. Jeftiniji modeli zadovoljavaju osnovne kriterijume kupaca u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata. Skuplji modeli sa ojačanim limovima, dodatnim bravama. kao i većom debljinom vrata, pružiće dodatnu sigurnost zahtevnijim kupcima.

Garancija na sva sigurnosna vrata iznosi 26 meseci, sa mogućnošću produženja u dogovoru sa ovlašćenim serviserom

Materijali

Sigurnosna vrata nisu podložna nikakvim deformacijama, a njihova funkcionalnost je zagarantovana dugi niz godina. Unutrašnjost vrata je ispunjena termo i zvučnom izolacijom. Vrata su farbana u beloj boji, ili presvučena visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta, koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje. Vek trajanja cilindra je izuzetno dug i iznosi preko 30.000 zaključavanja. Mexican Doors vrata odlikuju se svetskim sertifikatima za kvalitet i bezbednost.

KATALOG DELUXE ALU ULAZNIH VRATA

Veliki izbor ALU ulaznih vrata

Preuzmite katalog