Pozovite nas : +381 64 091 1111

  • Izaberite najbolje za Vaš dom
  • Proverite, garantovana najbolje cene
  • Nemacki profili, Garancija 10 godina
  • Novootvoreni salon Svetosavska 248 Barajevo

PVC vrata

Naša PVC vrata u dizajnu kuća ili ulaznih vrata nude odlične vrednosti zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi i višestrukim profilnim komorama. Zahvaljujući trostrukom zaključavanju, naša vrata garantuju maksimalnu sigurnost.

Modeli PVC vrata


PVC vrata – sofisticirana konstrukcija

PVC ulazna vrata često su jeftinija od vrata napravljenih od drugih materijala. Jednostavni su za negu, izdržljivi i teško zahtevaju održavanje. Ulazna vrata ALU-PLAST izrađena su od visoko otpornih plastičnih profila, koji obezbeđuju potrebnu sigurnost i stabilnost. Stabilnost se postiže savršeno dizajniranim profilima ojačanja i kutnim konektorima koji nisu zavareni. Zahtevi za otpor protiv provala mogu se ispuniti pojedinačno, u skladu sa ličnim željama i potrebama.


Održavanje PVC vrata

Moderna PVC vrata zahtevaju malo održavanja, čišćenje vodom i deterdžentom je dovoljno. PVC vrata se praktično ne održavaju, a vek trajanja je nekoliko decenija.


PVC profili

PVC profili se odlikuju velikom energetskom efikasnošću, izuzetnim kvalitetom, široke palete boja, jednostavnog održavanja i dugog veka trajanja.

BERGMAN profili

SCHUCO profili

PROFILINK profili

KATALOG DELUXE ALU ULAZNIH VRATA

Veliki izbor ALU ulaznih vrata

Preuzmite katalog