PVC stolarija

PVC stolarija

PVC stolarija je jedna od najrasprostranjenih vrsta stolarije u Srbiji danas. Odlikuje se velikom energetskom efikasnosti, izuzetnog kvaliteta, široke palete boja, jednostavnog održavanja i dugog veka trajanja.

Nekada su prozori i vrata bili pravljeni od drveta, ali je vremenom uočen nedostatak koji se ogleda u tome da drvo propada, zahteva održavanje, farbanje, nije otporno na temperaturne promene i omogućava prodor toplog ili hladnog vazduha u prostorije.

U današnje vreme velika pažnja se posvećuje energetskoj, ali i ekološkoj efikasnosti objekata. PVC i PVC stolarija je dokazano idealan materijal zbog svojih osobina. Prvenstveno je veoma otporan na temperaturne promene, a obezbeđuje i idealnu zvučnu izolaciju, veoma je lak za održavanje. Cena PVC stolarije je konkurentna u odnosu na druge materijale.

PVC stolarija napravljena od PVC profila

PVC stolarija se pravi od najkvalitetnijeg PVC profila

Alu Plast Engineering nudi veliki izbor iz asortimana PVC stolarije i izrađuje PVC profile u svim standardnim i nestandardnim dimenzijama. Naša PVC stolarija se pravi od najkvalitetnijih PVC profila svetskih proizvođača, koji nude izuzetnu termo izolaciju i dugotrajnost po najvišim standardima energetske efikasnosti.

Karakteristike PVC stolarije i PVC profila

Smatran za jeftin i nekvalitetan materijal, PVC je vremenom uspeo da dokaže da su to bile samo predrasude. Danas PVC stolarija nalazi široku primenu u građevinarstvu. Izuzetne osobine PVC-a od kog su napravljeni PVC profili dolazi do izražaja u energetskoj i ekološkoj efikasnosti u odnosu na ostale materijale. Pored ovoga širok spektar boja kao i mogućnost pravljenja kompleksnih oblika PVC prozora i vrata, zadovoljiće i najzahtevniju mušteriju.

Dugoročno gledano PVC stolarija je sa aspekta energetske efikasnosti tj. uštede energije veoma isplativa investicija. Ove činjenice su savremeni kupci svesni i to je jedan od razloga velike rasprostranjenosti ove vrste stolarije.

Izvedeni prema visokim industrijskim kriterijumima PVC profili imaju visoke standarde kada je u pitanju reciklažna. PVC kao materijal je postojan i i pored energetske poseduje i visoku ekološku efikasnost zbog očuvanja prirodnih resursa.

Zbog čega Alu Plast Engineering PVC stolarija?

Opredelili smo se za najkvalitetnije PVC materijale od renomiranih svetskih proizvođača. Kod nas imate mogućnost izbora velikog broja PVC profila od koji biste voleli da vaša PVC stolarija bude napravljena. Naš stručan tim je tu da vam pomogne pri izboru profila iz našeg PVC asortimana:

Više faktora utiče prilikom formiranja cene, a neke od slučajeva smo obradili na stranici PVC stolarija cene.

Galerija PVC stolarije

 

Comments are closed