• Izaberite najbolje za Vaš dom
  • Proverite, garantovana najbolje cene
  • Nemacki profili, Garancija 10 godina
  • Novootvoreni salon Svetosavska 248 Barajevo

ALU DELUXE ulazna vrata

Aluminijumska vrata nude optimalnu toplotnu izolaciju i, zbog stabilnosti i kvaliteta materijala, veoma visoku sigurnost. Materijal ne samo da ima visoku strukturnu stabilnost, već je i veoma otporan na vremenske prilike. Nega i održavanje su minimalna.

Imate mogućnost nadogradnje funkcionalnosti vaših ulaznih vrata sa svestranim specijalnim dizajnom (skrivena armatura, zaključavanje u više tačaka, komunikacija na vratima, kontrola pristupa itd.). Pored toga, postoje brojni osnovni oblici, dve varijante punjenja (vrh i umetak za punjenje), različite ručke za izbor. Nadalje, jednostavna obrada aluminijuma omogućava bojanje ulaznih vrata prema vašim željama.

Preuzmite KATALOG ALU DELUXE ULAZNIH VRATA >>>

Modeli ALU DELUXE vrata

Pouzdana zaštita od provala

Aluminijumska vrata su relativno otporna na provale čak i bez dodatne opreme. Policija savetuje zaštitu od provale kroz vrata RC2. Ne bi trebalo da postoje slabe tačke u celokupnoj konstrukciji krila vrata, ploče vrata, stakla, okvira vrata, brave i montaže. ALU vrata nude visok nivo sigurnosti, a sa specijalnim elementima otpornim na provale, poput zaključavanja u više tačaka i automatskog zaključavanja, mogu se naknadno ugraditi u sigurnosnu klasu RC 3.


Ulaganje u kvalitet se isplati

Uprkos većim troškovima kupovine, mnogi kupci se odlučuju za robusni aluminijum, jer plus poeni u velikoj meri prevazilaze skupu cenu.
Saznajte više o širokoj paleti dodataka i opreme kojom možete da učinite vaš ulazni prostor prijatnijim i sigurnijim.

ALU profili

Zbog robusne stabilnosti metala, aluminijumska stolarija je posebno pogodna za stalnu upotrebu i velike staklene površine.

KATALOG DELUXE ALU ULAZNIH VRATA

Veliki izbor ALU ulaznih vrata

Preuzmite katalog