Pozovite nas : +381 64 091 1111

  • Izaberite najbolje za Vaš dom
  • Proverite, garantovana najbolje cene
  • Nemacki profili, Garancija 10 godina
  • Novootvoreni salon Svetosavska 248 Barajevo

Podizno klizni sistem

Podizna klizni sistem vrata su dizajnirana da omoguće najveću moguću količinu svetlosti. Mogu se koristiti i za zastakljivanje zimskih bašta. Izuzetno su otporna na spoljašnje uticaje i značajno smanjuju troškove grejanja. Lako se uklapaju u sve tipove objekata i sve stilove i podižu kvalitet stanovanja. Možete birati između PVC-a i aluminijuma.

Boja i oprema

Podizno klizna vrata od plastike i aluminijuma su dostupna u različitim bojama. Može se koristiti ukrasno ili laminirano sigurnosno staklo, a jednokrilno sigurnosno staklo dostupno je i za aluminijumske prozore. Oprema otporna na provale klase otpora RC2.


Lagana kao pero

Uprkos svojoj težini, podizno klizna vrata kompanije ALU-PLAST mogu se otvoriti bez ikakvog napora. Vrata tiho klize u stranu, njegovo kretanje je glatko i tečno. Podizno klizna vrata mogu se zaustaviti u bilo kojem položaju bez ikakvih problema i zato se mogu postaviti tačno onako kako je poželjno i korisno. Rad je vrlo jednostavan, trebate upravljati samo jednom ručicom za podizanje i klizanje lifta i kliznih vrata. Zbog toga su vrata idealna za često korišćenje, na primer kao elegantna terasa ili balkonska vrata. Ni deca ni stariji neće imati poteškoća u suočavanju sa njima.


feal-profili

FEAL

aluminijum

ali-plast-profil

ALI PLAST

aluminijum

aluminco-profili

ALUMINCO

aluminijum


schuco-alu-profili

SCHUCO ALU

aluminijum

pvc-shuco-living-82

SCHUCO PVC

pvc

KATALOG DELUXE ALU ULAZNIH VRATA

Veliki izbor ALU ulaznih vrata

Preuzmite katalog