Roletne i komarnici

Roletne i komarnici

U našoj ponudi možete naći veliki izbor roletni i komarnika.

 

Petougaona spoljna roletna

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, klasičnog dizajna sa kosinom od 45 ̊.

Kutiju izrađujemo isključivo od plastficiranog aluminijumskog lima visokog kvaliteta što značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne , a istovremeno zbog pristupačne cene štedi budžet kupca.

Rondo spoljna roletna

Spoljna kutija za naknadnu ugradnju, funkcionalnog i modernog dizajna, izrađena od aluminijumskih ekstrudiranih profila velike čvrstine što joj omogućuje veće izradne dimenzije. Prvenstveno je namenjena za ugradnju na već postojeću stolariju, ali se može ugraditi i zajedno sa stolarijom.

Unutrašnja roletna sa PVC kutijom

Savršena toplotna izolacija sa klasičnim i funkcionalnim dizajnom. Kutija je izrađena od PVC profila visokog kvaliteta. Namenjena je za unutrašnju ugradnju na novim objektima, zajedno sa stolarijom. Takođe postoji mogućnost ugradnje integrisanog komarnika. Pored zadnje, moguće je otvoriti i donju stranicu kutije, tj. kutija se može otvoriti sa unutrašnje strane. Poseduje mogućnosti manuelnog otvaranja, na taster i pomoću daljinskog upravljača.

ALU termo roletna

ALU unutrašnja termo kutija punjena poliuretanom kao izolatorom. Izrađena je od plastificiranog aluminijumskog lima i punjena je poliuretanskom penom, koristi se za unutrašnju ugradnju. Kombinuje se sa električnim i manuelnim pogonom.

Podfasadna roletna

Roletna koja se ugrađuje ispod fasade ili na fasadne izolacije. Može biti sa i bez integrisanog komarnika. Može se raditi u svim bojama plastifikacije. Kutija je izrađena od kombinacije aluminijumskog lima i ekstrudiranih profila visokog kvaliteta što značajno povećava trajnost i kvalitet celokupne roletne. Potpuno je odvojena od stolarije, čime zadovoljava najnovije standarde energetske efikasnosti i time dugotrajno značajno štedi budžet kupca. Kombinuje se sa električnim i manuelnim pogonom.

 

Galerija Roletne i komarnici

 

Comments are closed